Korsetter

Här kommer lite olika snyggingar jag spanat in den senaste tiden. Riktiga "vill ha" varor. :) enjoy

www.corsets2go.com
Har väldigt många vackra korsetter. Kika in deras sida och njut, de har även nära kontakt med Westward bound som säljer helt underbara latex kreaktioner :)

Meschantes corsetry


De här är tre riktiga gobitar! :)

Min älskade butik Fairy goth mother har som vanligt mkt ögon godis att erbjuda


De säljer även helt underbara underkläder! *kärlek*

Även ofcorsetis har några läckerheter :)

Tjusigt! :)

Ja, äntligen!

Efter en del krongel är nu min blogg igång igen. :)

Plåtade i söndags med super duktiga Emelie Åsin, var väldigt väldigtspännande. Hoppas att resultaten blev så bra som jag vill.

I morgon kommer Piere G hit på en spontanvisit och vi lär väll plåta lite i min lägenhet, efter vad som går. Den är ju ganska liten.

Och helgen 13-15 Januari åker jag ner till gbg och kommer förhoppningsvis plåta en dle där nere. Framför allt ska jag få träffa underbara Moa igen, var väldigt länge sedan jag träffade henne.

Har även avslutat min medlemskap på Bianca Beauchamos hemsida och försöker nu starta ett medlemskap på dita von Teese sida istället.

Senare ikväl ska jag slänga upp lite bilder på korsetter jag spanat in under de senaste dagarna men nu:

Te, äppelklyftor och Ncis!

Puss och kramen

tävling

Jag är med och tävlar om produkter för 1000:- från stuffy.se . De säljer snygga korsetter, bustiers, clubwear, stay-ups, klänningar, toppar etc. till grymt bra priser, dessutom levererar de fort! Titta gärna in på deras sida www.stuffy.se där du också ser hur DU gör för att vara med och tävla

www.stuffy.se

:) rock on!

RSS 2.0