Middag

Idag blev det *trumvirvel*

Fullkornspaghetti med keldas tomtsås och hemmagjorda köttbullar! :) Mums!Gör så här


Köttbullar:

du behöver en halv gul lök, 1,5 dl vatten, 1 tsk salt, 1 tsk, tabasko, 1 tsk svartpeppa grovmalen (har du mortel så är det alltid godare att "mala"själv), 400g nötfärs (jag brukar köpa med 5% fett), 4 msk ströbröd, 1 msk smör (eller rapsolja).

1.. Låt ströbröd, salt och peppar svälla i vatten.

2. Riv löken på den finaste sidan av rivjärnet. Arbeta samman nötfärs, lök och ströbröd till en jämn smet, arbeta in tabasko

2. Rulla färsen till köttbullar, ett tips är att blöta händerna innan du rullar. Stek i smör eller margarin på medelstark värme. När de har fått fin färg, sänk värmen och efterstek i ca 5 minuter.

Koka fullkornspasta till och värm på Keldas tomatsås i en kastrull :) det är väldigt gott att göra egen tomatsås så har du tid, tycker jag absolut att du ska göra det men Keldas är ett väldigt bra alternativ.

Till det här är det väldogt gott med blancherade broccoli (snabbkokta).
1. Koka upp vatten i en kastrull, så pass mycket att när du lägger i broccolin så ska de "täckas" av vatten. Ha i ganska mkt salt, 3 tsk kanske mer. När vattnet kokat upp, lägg i brockolin. Låt koka i max en minut, häll snabbt av i ett durkslag/sil eller liknande. Skölj med kallt vatten på en gång. (när du direkt sköljer dme i vatten så stannar kokningen upp och broccolin behåller sin gröna färg och krispighet, låter u dem bara ligga varmt så tappar de varmt och blir mjuka).

Lets rock it!

I dag är det torsdag! :)

Jag mår bra, febern har lagt sig. Ska jobba kort pass idag, vilket känns skönt. Igår fick jag tillfälle att låna Staffans skrivare, så nu har jag fått mina papper utskrivna, helt underbart. Funderar på om jag ska till Sanna ikväll och dricka vin, vore trevligt men vill inte riskera att bli sjuk igen.

Just nu tittar jag på The hangover, för säkert 18 gången. Tröttnar aldrig på den här filmen, måste vara vår tids bästa komedi.

Snart är det helg, yay! Träning och annats härligt är på schemat då.

Nu dags för mitt kaffe


Feber

Trött och matt.

Två dagar med jobb kvar nu... i helgen kan jag vila :)

Hejja Lars Ohly

Håller med min nära vän Isac om det här:

Jag har aldrig haft så stor respekt för Lars Ohly som jag har just nu
Luuk "Ska vi gå in?"
Ohly: "Sitter Jimmie Åkesson därinne?"
Luuk "Ja"
Ohly "Då stannar jag utanför"


Sanna och Ulrikke

Yes!

Ikväll kommer tjejorna över! Min mest älskade fotograf och vän, samt min mest älskade mua och vän! :)

Bilder som jag och Sanna tagit :)


Älskar den här!
Military

Fotograf: Pierre Gander
Mua: Ulrikke Johannessen
Modell: Jag


Favorit retuchen, älskar de här bilderna!


Snygg vinkel och underbara skor, don't you think?


Ulrikkes fantastiska makeup insats får en egenbild.

Tack Pierre och Ulrikke för en underbart rolig dag! :) Är så nöjd med bilderna ^^


Är helt slut!

OJ oj oj vilka intensiva dagar det varit senaste veckan!

Tisdags: möte med mäklaren och fick nycklar till lägenheten, handlade små saker med Sanna och sedan invigde vi lägenheten.

Onsdag: Upp kl 7, Börja med att måla listerna och slipa ner gamal tapet, sedan jobba till 21

Torsdag: Börjar jobba 07 och slutar 15, åker ut till lägenheten och fixar fram till 20. Hem och äta krabba med pappa som tack för hjälpen

Fredag: Jobba hela dagen, Ut med Sanna på kvällen (bästa utekvällen på evigheter!), Staffan mötte upp oss, sov hos honom och vi lade oss vid 03.30 men somnade inte fören strax innan 5.

Lördag (idag). Upp vid halv elva, iväg till jobbet. Jobba till 21. Nu fortsätta packa i lådor.

Söndag (i morgon): Upp vid åtta, fortsätta måla om väggarna i lägenheten, börjar jobba vid 15, väl hemma måste jag packa klart mina lådor.

RSS 2.0